Verzekeringen

De waarde van een verzekering wordt pas duidelijk wanneer u te maken krijgt met een schade. Omdat u dan wilt dat alles goed geregeld is, is het van belang om uw verzekeringen op orde te hebben.

GeldXpert Verzekeringen is een financieel tussenpersoon in Alkmaar Centrum. Wij bemiddelen en adviseren als onafhankelijke tussenpersoon voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland op zowel privé- als op zakelijk gebied en zijn hierdoor in staat om scherpe premies aan te bieden en er voor te zorgen dat de verzekeringen op uw persoonlijke situatie en mogelijke risico’s aansluiten.

Gratis overstapservice

Wanneer u al huidige verzekeringen heeft en na het persoonlijke gesprek blijkt dat uw verzekeringen beter kunnen worden aangepast, dan helpt GeldXpert Verzekeringen u gratis om over te stappen. Wij zorgen er voor dat uw huidige verzekering wordt opgezegd en verzorgen voor u een naadloze verbinding naar de nieuwe verzekering.

Wilt u weten of u huidige verzekeringspakket nog past bij uw huidige situatie of wilt u weten of het voordeliger kan? Neem dan contact met ons op!