Hypotheken

De zoektocht naar een nieuwe woning of een bedrijfspand met een hierbij passende hypotheek is een spannend proces wat vele vragen kan oproepen.

GeldXpert Alkmaar Centrum brengt aan de hand van een vrijblijvend gesprek uw financiële situatie in kaart, waarna u de mogelijkheden weet om een bod uit te brengen. Heeft u al eerder een hypotheek gehad? Wij bekijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn tot oversluiten om zo omlaag te kunnen in de maandlasten.

Wij kijken samen met u naar uw wensen, vergelijken het aanbod bij verschillende banken in Nederland en adviseren u bij het kiezen van de best passende hypotheekvorm. Hierna verstrekken wij de aanvraag van uw keuze en begeleiden het proces tot aan de dag waarop u de sleutel in handen heeft.

Benieuwd wat u maandelijks betaalt of zal gaan betalen voor uw woning en hoe u invloed kunt hebben op deze maandlasten? De hypotheekspecialisten van GeldXpert zoeken graag voor u uit welke hypotheek het beste aansluit bij uw situatie en wat hierbij uw bruto/netto maandlasten zijn.

U kunt bij ons terecht als particulier maar ook als ondernemer bent u van harte welkom.

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan een advies op maat. Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter op ons formulier en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

[contact-form-7 id=”462″]